Naša tvrtka bavi se prodajom dekorativnih panela za ulazna vrata proizvođača – PAVKOVIĆ PANELI, izrađenih od pvc, alu i hpl materijala, koji čine naše panele postojanim, stabilnim i jednostavnim za održavanje te zadovoljavaju sve sigurnosne zahtjeve i standarde, kao i zvučne i termičke izolacije.

PVC proizvodi se izrađuju od umjetnog materijala koji se jednakomjerno rasteže cijelo vrijeme te time   postiže bolju izolaciju. Materijali su uv-otporni, tako da s godinama ne stare niti ne blijede, nisu osjetljivi na vremenske utjecaje pa zahtijevaju minimalno održavanje. I u ekstremnim uvjetima pvc materijal nepropustan je za vodu i zrak te time pruža odličnu toplinsku izolaciju. Vrlo je bitno i to da su pvc-proizvodi izrađeni u potpunosti od ekološkog materijala koji ne zagađuje okoliš te ga u potpunosti možemo reciklirati.

Naši ALU paneli izrazito su čvrsti s debljinom stijenke od 1 mm,te s time garantiraju dugovječnost.

HPL (visoko prešani laminat) paneli daju Vašem domu dozu prirodnih materijala tj mogu se dobiti u različitim imitacijama drveta te su vrlo otporni na sve vremenske uvjete.

Da biste Vi, naši cijenjeni kupci, bili zadovoljni, pripemili smo za Vas bogatu i kvalitetnu ponudu panela s    raznovrsnom kombinacijom stakala i aplikacija, a Vama prepuštamo izbor onog panela koji će se najbolje    uklopiti u izgled i dizajn Vaše kuće. Mi smo tu za Vas ukoliko zatrebate naš savjet. Slobodno i bez obveze    posjetite naš salon s izloženim primjercima te pronađite zadovoljstvo za sebe...

S poštovanjem,

Vaše osoblje!

partner palkovic paneliroechlingmetakem hoverjackodur hover3m hover